Sidste dag i Arches National Park…

Udgivet den:07 juli 2019
By Conni Falkner
Det er virkelig vamt her, så vi havde lovet drengene, at vi skulle have en stille dag. Så vi sov lidt længe og slentrede så over til poolen og hyggede os ind til midt på dagen.   Sidst på eftermiddagen kørte vi en sidste gang ud til Arches National Park – denne gang med både Christian og Malthe 🙂 Vi havde planlagt et hike til Delicate Arch – en tur som var beskrevet som moderat til hård, så vi snørrede vandrestøvlerne, tog en dyb indånding, og så afsted – i 36 graders varme og en næsten skyfri himmel.           Det var en virkelig hyggelig tur, selv om vi gik opad, og opad og opad – men det var bestemt det hele værd. En virkelig underlig fornemmelse at gå på en jævn klippestigning, hvor man nærmest ikke kan se nogen ende på klippen. Bare én stor sten…. virkelig underligt. Vi tog et par pauser, når der endelig kom lidt skygge, og klarede alle 4 faktisk turen i dag 🙂     Det sidste stykke af turen var på en smal sti rundt om en klippe, hvor der er en kæmpe kløft på den ene side og klippen på den anden. Men med tungen lige i munden, så gik det rigtig fint for os alle.       Og belønningen kom, da vi nåede toppen. En helt fantastisk udsigt til den mest fantastiske Arch. Vi skulle selvfølgelig over og stå midt i buen, og Malthe var så sød at hjælpe mig på vej…. det blæste ret meget, og der var virkelig langt ned, så det var med lidt rystende knæ vi stod midt i buen.     En super dejlig dag, som var en den perfekte afslutning her på lodgen. I morgen går det videre til Page i Arizona via Monument Valley. Så der venter der endu en spændende dag med nye oplevelser.          

2 Responses to “Sidste dag i Arches National Park…”

  1. Maja siger:

    Dejligt at se i tog mod til at se nærmere på hvad turen kunne byde på,det var så noget krævende men ved fælles hjælp går det lettere,og sammenhold det har i når det er brug for det .rigtig god tur fremover knus fra mormor

  2. Maja siger:

    Er du ikke kommet lidt forlangt op,men sikken et udsyn,Malthe er rigtinnogk kommet til vejeres,og Christian er næsten oppe ,ikke hos Keld men godt gået,udsigt og oplevelser, it godt sammenhold dejligt for jer alle fire. Ha det godt og VI SES kæmpe knus fra mormor.

Skriv et svar