Goodbye Red Cliffs Lodge

Udgivet den:07 juli 2019
By Keld Falkner
Kommer dælme til at savne denne udsigt ved Coloradofloden, fra vores terrasse på Red Cliffs Lodge?     Det er bare et fantastisk sted – kan varmt anbefales hvis man kommer til disse kanter???                 Bilen pakkes og videre mod nye eventyr??? Indtil videre har vi tilbagelagt 5501km, og inden dagen er omme har vi rundet 6000 ?

2 Responses to “Goodbye Red Cliffs Lodge”

  1. Vibeke Balslev siger:

    Hej Conni

    Sikke skønne billeder, også fra Yellowstone og Bill Cody Ranch. Jeg havde samme oplevelse som jer på ranchen. Der arbejder nogle skønne folk, og rideturen i området med en wrangler er noget, man sent glemmer. Det bliver spændende, om I kommer til at se en puma, hvilket jeg selv har tilgode. I hvert fald har I set mange af de spændende dyr, man håber at se i disse stater, heraf bjørnene, som man dog håber ikke at støde på midt i vildmarken langt fra civilisationen. Fortsat god ferie.

    Kh Vibeke

    • Conni Falkner siger:

      Hej Vibeke
      Ja, her er helt fantastisk. Det er en ret vild oplevelse at se alle dyrene i deres naturlige omgivelser. Vi har dog også pumaen tilgode 🙂
      Vi kørte på Moki Dugway i går. Tusind tak for tippet. Det var virkelig en særlig tur, og som jo belønnede os med den vildeste udsigt. Det var heldigvis både tørt og klart – jeg ville nødig køre den i regn eller sne.
      Ha’ det godt – og tusind tak for dine kommentarer. Hils på kontoret.
      KH/Conni

Skriv et svar